Μέγεθος

bnr1

Καλύπτουμε
όλο σχεδόν το φάσμα της
εργαστηριακής διάγνωσης.

Ο συμπολίτης μας δεν
ταλαιπωρείται,
αισθάνεται ασφαλής
χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Τμήμα Οδοντιατρικών Απεικονίσεων 3D CBCT για Οδοντικά Εμφυτεύματα

Ψηφιακό Σύστημα Υπολογιστικής Τομογραφίας Κωνικής Δέσμης CBCT

Στον Ασκληπιό Medica Γιαννιτσών εγκαταστάθηκε και λειτουργεί καινούργιο υπερσύγχρονο ψηφιακό Σύστημα Υπολογιστικής Αξονικής Τομογραφίας Κωνικής Δέσμης CBCT για οδοντιατρικές εφαρμογές της εταιρίας Carestream μοντέλο CS 8100 3D CBCT, το οποίο παρέχει υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατες τομογραφικές απεικονίσεις γνάθων και οδόντων, χρήσιμες για επεμβάσεις ορθογναθικής χειρουργικής, για αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα, καθώς και για εντοπισμό - διάγνωση παθολογικών καταστάσεων. Χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό αρχειοθέτησης και επεξεργασίας εικόνας με εξελιγμένες δυνατότητες σχεδιασμού θεραπειών με εμφυτεύματα.

CS 8100 3D CBCT

Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί ουσιαστικά ένα υβριδικό μηχάνημα που παράγει τρισδιάστατες τομογραφίες κωνικής δέσμης, καθώς και ψηφιακές πανοραμικές/κεφαλομετρικές ακτινογραφίες, με διαφορετικούς αισθητήρες κατά περίπτωση.

Πανοραμικές/Κεφαλομετρικές

Το συγκεκριμένο μηχάνημα προσφέρει επίσης ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές απεικονίσεις υψηλής διακριτικής ικανότητας των οδόντων, των κροταφογναθικών αρθρώσεων και των παραρρινίων κοιλοτήτων.

CS 8100 SC

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι χρήσιμο για τους οδοντιάτρους και τους ορθοδοντικούς, αφού παρέχει τη δυνατότητα για κάθε είδους κεφαλομετρική και πανοραμική ακτινογραφία, καθώς και την τρισδιάστατη τομογραφική απεικόνιση των γνάθων για το σχεδιασμό θεραπειών με εμφυτεύματα.

Επίσης είναι χρήσιμο και για ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, όπως Ω.Ρ.Λ. και Πλαστικούς Χειρουργούς, εξυπηρετώντας άμεσα στην εκτίμηση καταγμάτων γνάθων, ζυγωματικών, ιγμόρειων, παραρρινίων κόλπων.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι το πιο ασφαλές της σύγχρονης ακτινοδιαγνωστικής, αφού εξασφαλίζει την λήψη ειδικών απεικονίσεων υψηλής διακριτικής ικανότητας με την ελάχιστη δόση ακτινοβολίας.

Στοιχεία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Γιαννιτσών ΙΑΕ

Σταδίου 13, 581 00, Γιαννιτσά
Τηλ. Κέντρο 23820 23728 - 29
info@asklipiosmedica.gr

Συμβάσεις

Με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

ΕΟΠΥΥ

& όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

Ραντεβού

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Γιαννιτσών

Κλείστε Online Ραντεβού

Σας Απαντάμε

Δίνουμε λύση στις απορίες σας σχετικά με ιατρικά θέματα που σας αφορούν.

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες web, όπως τα cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σ' αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.